Zoeken Annuleren

Maximale mogelijkheden

We volgen de vorderingen vanaf schooljaar 2020-2021 voor elke leerling met methode-onafhankelijke BOOM-toetsen op het gebied van taal, lezen, spelling en rekenen.
Het volgen van de leerlingen helpt de school om het maximale uit de mogelijkheden te halen voor elke leerling en hen het best mogelijke onderwijs te bieden.

Naar het voortgezet onderwijs

In groep 8 nemen we de adaptieve Route 8 Eindtoets af. Voor het schooladvies richting voortgezet onderwijs, leggen we de uitslag van deze eindtoets naast de resultaten van de BOOM toetsen, de mening van de leerkrachten van groep 7 en 8, de verwachting van de ouders en de wens van de leerling. Op basis hiervan gaan we in gesprek over de beste keus voor het vervolgonderwijs.

Eindtoetsen

De eindtoetsen geven een indicatie van het gemiddelde niveau van groep 8 in een bepaald jaar. De gemiddelde eindscores van de afgelopen 3 schooljaren :

2017  199,8  Route 8 Eindtoets
 2018 205
 Route 8 Eindtoets
 2019 201
 Route 8 Eindtoets
 2020  geen uitslag
 Door Corona geen toets afgenomen.