Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Groep 1/2: Zeepaardjes

Even voorstellen!

 

Ik ben Karin Meijer. Dit jaar ben ik de leerkracht van groep 1 en 2  de Zeepaardjes en ik doe dat met veel plezier!

 Ik vind het fijn om les te geven in de onderbouw. De kinderen zijn spontaan, onbevangen en nieuwsgierig naar de wereld om zich heen. Elke dag is anders!

Spelenderwijs zijn de kinderen de wereld aan het verkennen en ontdekken en tijdens tal van activiteiten leren ze van en met elkaar. Het is boeiend om te zien hoe de kinderen zich ontwikkelen, ieder op zijn of haar eigen wijze.

Voorwaarde is wel dat de kinderen zich veilig voelen en met plezier naar school gaan. We besteden dan ook veel aandacht aan welbevinden en hoe we op een goede manier met elkaar omgaan.

Op maandagmiddag zijn de kinderen uit groep 1 vrij en ben ik de juf van de groep 2 kinderen van de Dolfijnen en de Zeepaardjes.

Naast het spelenderwijs leren is groepsvorming heel belangrijk. De kinderen uit beide kleutergroepen werken en spelen samen. We maken veel gebruik van coöperatieve werkvormen, zodat de kinderen elkaar goed leren kennen.

Ik ben getrouwd met Cees en wij wonen in Erica. We hebben 7 kinderen, waarvan 2 aangetrouwd. Vorig jaar hebben we mogen ervaren hoe mooi het is om opa en oma te worden. Onze kleinzoon Han is toen geboren.

Mijn hobby’s zijn wandelen, genieten van de natuur, dansen, zingen en lezen.

Heeft u vragen, dan mag u altijd langs komen of een bericht sturen.

Ik maak er graag samen met u en de kinderen een mooi jaar van!