Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Groep 3

 

 

Hallo wij zijn Wendy kappen en Roelien Mittendorff. Samen mogen wij met veel plezier komend jaar les geven aan de maanvissen (groep 3). 

 

Wendy geeft op dinsdag en vrijdag ook gym aan de groep 3 tot en met 8. 

Dit betekent dat Wendy op maandag, woensdag groep 3 lesgeeft en op donderdag springt ze waar dit mogelijk is bij, af en toe springt ze op donderdag namelijk ook bij de Unit bij. Roelien werkt drie dagen in de week, dit betekent dat ze op dinsdag, donderdag en vrijdag lesgeeft aan groep 3. 

 

Wendy: Ik woon in hardenberg samen met mijn vriend en onze kat. Wanneer ik niet aan het werk ben, mag ik graag volleyballen, kickboksen, koken en in de natuur zijn. 

 

Roelien: Ik woon in Dalen samen met mijn man, dochter en hond. Als ik niet aan werk werk ben, sta ik graag in het bos, ook mag ik graag skeeleren en schaatsen. Om even lekker te ontspannen pak ik graag een boek of ben ik aan het bakken. 

 

Lesgeven doen wij beide met veel passie en plezier. Het is mooi om kinderen te zien groeien en ze daarbij te helpen. De nieuwsgierigheid en enthousiasme van kinderen geeft ons energie. Dat wij samen mogen bijdragen aan de ontwikkelen die de kinderen doormaken vinden we erg speciaal. 

 

Als jullie vragen hebben, mogen jullie altijd even langskomen of een berichtje sturen. Wij hebben er ontzettend veel zin in en samen gaan we er een topjaar van maken!

 

 

Groetjes juf Wendy en juf Roelien.