Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Groep 3

 

Hallo, mijn naam is Wendy Kappen. Sinds 2017 werk ik op cb de Brug. Met veel plezier geef ik dit jaar les aan groep 3. (de Maanvissen)


Ik woon in Emmen, samen met mijn twee katten, Bengel en Binky. Wanneer ik niet aan het werk ben, mag ik graag volleyballen, kickboksen, koken en in de natuur zijn.

Lesgeven doe ik met veel passie en plezier. Het zien groeien, de nieuwsgierigheid en het enthousiasme van de kinderen geeft mij energie. Elke dag is anders en ik ga dan ook met veel plezier naar mijn werk.

Als er vragen zijn mag u altijd een berichtje sturen of even langskomen. Samen maken wij er een topjaar van!

 

Mijn naam is Cindy Pijnaker, ik ben 35 jaar oud en woon in Emmen met mijn man, drie kinderen en onze beestenboel (honden, kat, kippen en loopeenden). Mijn hobby’s zijn (moes)tuinieren, lezen, wandelen en yoga.  

Ik heb jarenlang met veel plezier gewerkt in het bedrijfsleven, maar de laatste jaren begon het toch steeds meer te kriebelen om het basisonderwijs in te gaan. Dit schooljaar ben ik daarom begonnen met het zij-instroomtraject tot leraar primair onderwijs. Dit is een traject met een combinatie van werken en leren. Dit schooljaar sta ik de eerste maanden naast Wendy voor groep 3 op de maandag en de dinsdag. Daarna zal op vrijdag in de groep zijn. 

Ik ben dol op het pure en nieuwsgierige van kinderen en vind het erg leuk om ze dingen te leren. In mijn onderwijs wil ik veel gaan doen met natuurbeleving en (buiten) bewegend leren. Als leerkracht hoop ik met passie en empathie kinderen nieuwsgierig te maken om van alles te ontdekken. Ze te leren om kritisch na te denken en zich dingen af te vragen. Daarnaast hoop ik zelf veel van de kinderen te leren en verrast te worden door hun denkwijze en redenaties. Ik wil mijn passie om mezelf te ontwikkelen graag overbrengen op kinderen. 

Ik heb er ontzettend veel zin in en kijk ernaar uit u en uw kind(eren) te leren kennen! 

Mocht u vragen hebben, hoor ik dat graag.