Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Groep 8

Hallo!

Mijn naam is Arina Kiers. Ik ben 33 jaar oud en getrouwd met Arno Uneken. Samen met ons zoontje Jonah van 3 en babydochter Elisah wonen we in Klazienaveen.

Intussen mag ik alweer een poosje deel uit maken van het team van CB De Brug. Met heel veel plezier geef ik dit jaar les in groep 8, samen met mijn collega Dorien. De laatste jaren wissel ik wat af tussen groep 7 en 8 en dat vind ik ontzettend leuk. 

Ik vind het belangrijk dat kinderen in zichzelf ontdekken wat hun talenten zijn en waar hun successen liggen en op die manier plezier hebben in school. Ook al is het niet altijd voor iedereen gemakkelijk op school, er is voor iedereen wel iets te vinden waar hij of zij goed in is. Dit is elk jaar, elke dág weer een uitdaging!

In mijn vrije tijd ga ik graag naar het theater, met name naar de musical, vind ik het leuk om dingen met mijn gezin te ondernemen en spreek ik graag af met vrienden.

Voor een vraag, opmerking of gewoon een praatje staat mijn deur altijd open. Ik ben dit jaar, na mijn zwangerschapsverlof eind september, aanwezig op maandag, dinsdag en vrijdag.