Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Groep 8


Welkom in groep 8!

Even voorstellen

Wat fijn dat jij even komt kijken op de pagina van groep 8! Wij zijn een gezellige, hardwerkende groep van 22 kinderen. De groep bestaat uit 9 meiden en 13 jongens. Wij hebben 3 juffen! Juf Liona en juf Arina zijn de groepsleerkrachten. Juf Marieke helpt ons in de klas als klassenassistent.   

 

Een dag in groep 8

Onze dag begint met Godsdienst. Zingen, bidden of luisteren naar een Bijbelverhaal.  
De ochtend wordt verder gevuld met rekenen, spelling, taal en lezen. 's Middags is het tijd voor begrijpend lezen, Engels, wereldoriënterende en/of kunstzinnige vakken. Iedere dag hebben we ook tijd voor onze weektaak, tijdens het zelfstandig werken. 

Wist je dat…

- ze ons ook wel de Haaien noemen?
we eind september op schoolkamp gaan?
we werken met thema’s?
we eind dit schooljaar onze eindmusical gaan opvoeren?

 

Kort voorstelrondje

Juf Liona

Ik ben Liona Scholte Aalbes. Samen met mijn gezin ben ik woonachtig in Klazienaveen.  Mijn hobby’s zijn zingen, dansen en lezen.

Het is heerlijk om bij te dragen aan de ontwikkeling van kinderen. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig en op hun gemak voelen. Ieder kind is uniek en ik wil ze graag stimuleren om kansen te grijpen en het beste uit zichzelf te halen.

Ik ben sinds 2021 werkzaam bij Viviani. Daarvoor heb ik een aantal jaren gewerkt in het speciaal onderwijs, cluster 2. Momenteel kun je me vier dagen in de week vinden in groep 8.

 
Juf Arina
Hallo!

Mijn naam is Arina Kiers. Ik ben 34 jaar oud en getrouwd met Arno. Samen met onze zoon Jonah van 5 en dochter Elisah van 2 wonen we in Klazienaveen.

Intussen mag ik alweer een poosje deel uit maken van het team van CB De Brug. Met heel veel plezier geef ik dit jaar les in groep 5 en 8, dat is voor mij even wennen, omdat ik jaren groep 8 heb lesgegeven en nu dus ook een dag naar groep 5 mag. Een leuke uitdaging!

Ik vind het belangrijk dat kinderen in zichzelf ontdekken wat hun talenten zijn en waar hun successen liggen en op die manier plezier hebben in school. Ook al is het niet altijd voor iedereen gemakkelijk op school, er is voor iedereen wel iets te vinden waar hij of zij goed in is. Dit is elk jaar, elke dág weer een uitdaging!

In mijn vrije tijd ga ik graag naar het theater, met name naar de musical, doe ik aan hardlopen, vind ik het leuk om dingen met mijn gezin te ondernemen en spreek ik graag af met vrienden.

Voor een vraag, opmerking of gewoon een praatje staat mijn deur altijd open. Ik ben dit jaar aanwezig op donderdag en vrijdag.