Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Groep 8


Welkom in groep 8!

Even voorstellen

Wat fijn dat jij even komt kijken op de pagina van groep 8! Wij zijn een gezellige, hardwerkende groep van 22 kinderen. De groep bestaat uit 9 meiden en 13 jongens. Juf Liona is onze groepsleerkracht. Juf Marieke helpt ons in de klas als klassenassistent.   

 

Een dag in groep 8

Onze dag begint met Godsdienst. Zingen, bidden of luisteren naar een Bijbelverhaal.  
De ochtend wordt verder gevuld met rekenen, spelling, taal en lezen. 's Middags is het tijd voor begrijpend lezen, Engels, wereldoriënterende en/of kunstzinnige vakken. Iedere dag hebben we ook tijd voor onze weektaak, tijdens het zelfstandig werken. 

Wist je dat…

- ze ons ook wel de Haaien noemen?
we eind september op schoolkamp gaan?
we werken met thema’s?
we eind dit schooljaar onze eindmusical gaan opvoeren?

 

Kort voorstelrondje

Juf Liona

Ik ben Liona Scholte Aalbes. Samen met mijn gezin ben ik woonachtig in Klazienaveen.  Mijn hobby’s zijn zingen, dansen en lezen.

Het is heerlijk om bij te dragen aan de ontwikkeling van kinderen. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig en op hun gemak voelen. Ieder kind is uniek en ik wil ze graag stimuleren om kansen te grijpen en het beste uit zichzelf te halen.

Ik ben sinds 2021 werkzaam bij Viviani. Daarvoor heb ik een aantal jaren gewerkt in het speciaal onderwijs, cluster 2. Momenteel kun je me vier dagen in de week vinden in groep 8.