Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Groep 8

Dag allemaal!
Mijn naam is Lotte Goeree, ik ben 23 jaar oud en woonachtig in de Rietlanden. Dit is mijn tweede werkjaar bij Viviani en ik heb het ontzettend naar mijn zin. Ik ben me vanuit de PABO voornamelijk gaan focussen op het lesgeven in de bovenbouw, maar eigenlijk vind ik dat elke groep zo zijn eigen positieve en unieke kanten kent.
Dit jaar ben ik leerkracht van groep 8 op de maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Wat ik zo leuk vind aan groep 8 is dat er af en toe hele mooie, bijzondere gesprekken ontstaan en dat iedereen al zo lekker zijn eigen kijk heeft op de wereld. We kunnen het hebben over allerlei onderwerpen en leren hierin elkaars mening te respecteren. Tevens vind ik het mooi om de kinderen alvast voor te mogen bereiden op het voortgezet onderwijs en ze te steunen in het proces hier naar toe. Hierbij leren we om te gaan met allerlei emoties, vinden we het misschien spannend om naar een nieuwe school te gaan of vinden we het alleen maar leuk?
Wat ik vooral van belang vind in het hele onderwijs is dat kinderen mogen zijn wie ze willen zijn. Iedereen is anders en om dan toch samen een fijne, veilige groep te vormen, vind ik cruciaal voor het algehele leerproces. Ik hoop dat ik kinderen een handje mag helpen op weg naar de samenleving en ik hoop ze te stimuleren in het geen waar ze van houden.  
Samen met de kinderen en mijn duo-collega, Arina Kiers, gaan we er een top jaar van maken! Als u vragen heeft, mag u mij altijd een mail/bericht sturen of natuurlijk even langskomen!

Hallo!

Mijn naam is Arina Kiers. Ik ben 32 jaar oud en getrouwd met Arno Uneken. Samen met ons zoontje Jonah van 2 jaar oud wonen we in Klazienaveen.

Intussen mag ik alweer een poosje deel uit maken van het team van CB De Brug. Met heel veel plezier geef ik dit jaar les in groep 8, samen met mijn collega Lotte. De laatste jaren wissel ik wat af tussen groep 7 en 8 en dat vind ik ontzettend leuk. 

Ik vind het belangrijk dat kinderen in zichzelf ontdekken wat hun talenten zijn en waar hun successen liggen en op die manier plezier hebben in school. Ook al is het niet altijd voor iedereen gemakkelijk op school, er is voor iedereen wel iets te vinden waar hij of zij goed in is. Dit is elk jaar, elke dág weer een uitdaging!

In mijn vrije tijd ga ik graag naar het theater, met name naar de musical, vind ik het leuk om dingen met mijn gezin te ondernemen en spreek ik graag af met vrienden.

Voor een vraag, opmerking of gewoon een praatje staat mijn deur altijd open. Ik ben dit jaar aanwezig op woensdag, donderdag en vrijdag.