Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Groep 4In deze groep werkt één vaste leerkracht: juf Caroline. Groep 1 is een groep die, wat aantal betreft, gedurende het schooljaar behoorlijk groeit. Na de zomervakantie beginnen we met 23 kinderen en aan het einde van het schooljaar spelen en "werken" ongeveer 30 kinderen met elkaar in en rond ons speelwerklokaal. We hebben naast ons eigen lokaal, met digibord, gelukkig de beschikking over een riant speellokaal waar we altijd terecht kunnen voor spel- en gymlessen. Ook is er op het schoolplein voldoende ruimte voor de kinderen om naar hartelust te klimmen, glijden, graven, rijden en rennen! Door middel van de dagritme-kaarten kunnen de kinderen direct zien wat er die dag allemaal aan de orde komt, wat de meesten toch een goed houvast geeft.

Over het algemeen beginnen we in de kring, gaan daarna aan het "werk", wat bij ons aan de hand van het werk- en/of keuzebord gebeurt. De kleuters leren al zelf de opdrachten inplannen m.b.v. het "werkbord". Dit ter voorbereiding op de volgende groepen die gebruik maken van dag - en weektaken. Vervolgens ruimen we samen op, eten en drinken in de kring en kunnen onze overtollig energie kwijt op het plein of in het speellokaal. De ochtend of middag wordt altijd rustig en gezamenlijk afgesloten in de kring.


Hallo, 
Ik ben Ella Poppinga-Hospers. Wat leuk dat u meer over mij wilt weten!
Ik ben 32 jaar en ben getrouwd met Peter Poppinga. Samen wonen we met ons zoontje Naud en dochter Isabel in Klazienaveen. Sinds juli 2006 ben ik werkzaam op C.B. De Brug. Ik heb veel in groep 1 en 2 gewerkt. Maar de laatste jaren ben ik in groep 4 te vinden.  
Samen met Karin Vos ben ik de groepsleerkracht van de Zeeleeuwengroep / groep 4. Het werken met kinderen vind ik super leuk. Ze zijn enthousiast, vrolijk en nieuwsgierig. Elke dag is anders, en dat maakt het lesgeven super leuk!
In mijn vrije tijd doe ik graag dingen samen met mijn gezin. We gaan dagjes uit, gaan naar familie, of we gaan samen winkelen. Een boek lezen, film kijken of sporten mag ik ook graag doen. Dit schooljaar ziet u me op maandag en dinsdag in groep 4.
Heeft u iets te vragen of wilt u even een praatje maken, kom dan gerust even langs!
Tot ziens! Ella Poppinga-Hospers

<span style="font-size:12.0pt;line-height:107%;mso-ascii-font-family: Calibri;mso-fareast-font-family:Calibri;mso-hansi-font-family:Calibri; mso-bidi-font-family:Calibri;color:#70AD47;mso-themecolor:accent6">