Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Groep 5

 

Even voorstellen:

Welkom op de pagina van groep 5. Wij mogen onszelf dit jaar de zeesterren noemen. En sterren zijn het zeker in deze groep! De groep bestaat uit 18 kinderen, 13 jongens en 5 meiden. In de groep werken 3 juffen. Op de maandag tot de donderdag is juf Esmee er. Op de vrijdag is juf Arina er en juf Ria helpt ons in de klas als leerkrachtondersteuner.

Kort voorstelrondje

Hallo!

Mijn naam is Arina Kiers. Ik ben 34 jaar oud en getrouwd met Arno. Samen met onze zoon Jonah van 5 en dochter Elisah van 2 wonen we in Klazienaveen.

Intussen mag ik alweer een poosje deel uit maken van het team van CB De Brug. Met heel veel plezier geef ik dit jaar les in groep 5 en 8, dat is voor mij even wennen, omdat ik jaren groep 8 heb lesgegeven en nu dus ook een dag naar groep 5 mag. Een leuke uitdaging!

 

Ik vind het belangrijk dat kinderen in zichzelf ontdekken wat hun talenten zijn en waar hun successen liggen en op die manier plezier hebben in school. Ook al is het niet altijd voor iedereen gemakkelijk op school, er is voor iedereen wel iets te vinden waar hij of zij goed in is. Dit is elk jaar, elke dág weer een uitdaging!

In mijn vrije tijd ga ik graag naar het theater, met name naar de musical, doe ik aan hardlopen, vind ik het leuk om dingen met mijn gezin te ondernemen en spreek ik graag af met vrienden.

Voor een vraag, opmerking of gewoon een praatje staat mijn deur altijd open. Ik ben dit jaar aanwezig op donderdag en vrijdag.

 

 

Hoi, mijn naam is Esmee. Sinds 2015 ben ik werkzaam in het onderwijs en ook bij de stichting Viviani. En dit jaar voor het eerst het hele jaar als leerkracht op de Brug! Ik vind het belangrijk om een prettig en veilig klimaat te creëren waar kinderen tot leren komen, maar ook waar ze zichzelf beter leren kennen. Het is enorm leuk om kinderen te zien groeien en ze te ondersteunen in dit mooie proces.

Voor vragen of een praatje, mag u altijd binnenlopen!