Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Hallo, mijn naam is Joke Wijnbergen. 

Sinds 1992 ben ik werkzaam op ‘De Brug’. Daarvoor werkte ik 6 jaar in Hengelo en 2 ½ jaar in Erica. 

Toen onze jongste 4 jaar werd, heb ik me opgegeven als invaller bij De Brug. Af en toe viel ik in voor een zieke leerkracht of iemand die naar een cursus ging. Na een paar jaar kreeg ik een vaste baan. 

Na jaren kleuters te hebben gehad, werk ik al weer een aantal jaren in de middenbouw. Dit jaar geef ik les in groep 5.  

Mijn hobby’s zijn lezen, gezellig kletsen met mijn vriendinnen, paardrijden en het verzorgen van onze tuin en veestapel. Deze laatste 2 zijn de grootste hobby van Henk, mijn man. Naast schapen hebben we een poes, een pony en een paard. 

 

Ik ben Betsy Boer. Na een lange tijd, met heel veel plezier, leerkracht van groep 3 geweest te zijn , heb ik de overstap gemaakt naar groep 5. Maandag en dinsdag zijn mijn werkdagen, maar voorlopig reïntegreer ik naast collega Joke op de woensdag en donderdag. Ik hoop over een tijdje zover hersteld te zijn dat ik de groep weer zelfstandig kan draaien.

Verder zit ik namens het personeel in de MR van onze school en ben ik leescoördinator.

Met mijn man Bert woon ik in de Rietlanden in Emmen.. Mijn eigen kinderen zijn al wat ouder en wonen al lang niet meer thuis. Zoon Frank en dochter Evelien wonen en werken in Groningen. Dochter Marieke woont in en werkt in Emmen.