Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Groep 6


Welkom in groep 6!

Even voorstellen

Wat fijn dat jij even komt kijken op de pagina van groep 6! Wij zijn een gezellige, hardwerkende groep van 21 kinderen. De groep bestaat uit 6 meiden en 15 jongens. Wij hebben 3 juffen. Juf Betsy en juf Dorien zijn de groepsleerkrachten. Juf Marieke helpt ons in de klas als onderwijsassistent. Onze groep wordt ook wel de Krabben genoemd.  

 

Hoe ziet een dag in groep 6 eruit?

Onze dag begint met Godsdienst. Zingen, bidden of luisteren naar een Bijbelverhaal.   De ochtend wordt verder gevuld met rekenen, spelling, taal en lezen. 's Middags is het tijd voor vreedzame school, wereldoriëntatie en creatieve vakken. Op de vrijdagmiddag gaan we naar de gymzaal en krijgen daar gymles van juf Wendy. 

De juffen:

Hallo,

Mijn naam is Betsy Boer. Samen met mijn man Bert woon ik in Emmen. We hebben 3 kinderen, maar die wonen al lang niet meer thuis. Ik ben 62 jaar en werk inmiddels 40 jaar in het onderwijs, waarvan 35 jaar op de Brug. Vorig jaar heb ik de overstap gemaakt van groep 3 naar groep 5 en nu dus naar groep 6. Ik werk op maandag en dinsdag.

Voor mij is het belangrijk dat kinderen zich veilig voelen op school en durven te zijn wie ze zijn. Zit dat goed, dan komt het leren ook beter op gang.

Namens mijn collega’s zit ik, samen met Dorien en Arina, in de MR van onze school. En ben ik leescoördinator van de Brug.

Ben ik vrij, dan lees ik graag, maar ook tuinieren, koken en puzzelen doe ik graag.

Zijn er vragen, kom gerust even langs, of stuur een berichtje.
Hallo,

Mijn naam is Dorien Lange. Ik ben 46 jaar oud en getrouwd met Emon Lange. Samen met onze zoon Marijn en dochter Madelief wonen we in Erica. Na een aantal jaren in groep 8 ga ik dit jaar met heel veel plezier lesgeven in groep 6, samen met mijn collega Betsy. Ik vind het vooral belangrijk dat alle kinderen met plezier naar school gaan en daarbij hun eigen talenten ontdekken.

In mijn vrije tijd lees ik graag, en wandel ik vaak met onze hond. Ook houd ik van afspreken met familie en vrienden. 

Voor een vraag, opmerking of gewoon een praatje staat mijn deur altijd open. Ik ben dit jaar aanwezig op woensdag, donderdag en vrijdag.